Esterse Kwis

Op 18 augustus jl. zijn de landelijke richtlijnen i.v.m. het coronavirus aangepast. Voor de organisatie van
de kwis zat daar een cruciale aanpassing in met grote gevolgen. Tot dan toe hadden we het voornemen de
kwis in een aangepaste vorm toch door te laten gaan rekening houdend met alle overheidsrichtlijnen, maar
dit is nu niet meer mogelijk.

“Ontvang thuis, op het balkon en in de tuin maximaal 6 gasten (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Mensen die
niet bij één huishouden horen, moeten altijd 1,5 meter afstand houden. “   Dit betekent dat de kwislocaties met niet meer dan 6 mensen bezet mogen worden, daar waar een kwisteam uit 8-10 personen bestaat.

We hebben nog overwogen om de teams kleiner te maken of om de mogelijkheid van 2 kwislocaties per team te bieden maar dit maakt het volgens ons te lastig voor de deelnemers. We waren al een heel eind op weg met het maken van het kwisboek en deze veranderingen aan de opzet hebben teveel impact op de uitvoering en vooral het uiteindelijke plezier wat we met zijn allen aan de kwis willen beleven.


We hebben dan ook besloten met pijn in ons hart om de Esterse Kwis tot nader orde uit te stellen. Zodra de richtlijnen versoepeld worden en de organisatie weer mogelijk zou zijn, gaan we nieuwe data  voorstellen. We gaan er van uit dat de 15 teams die tot nu toe hadden ingeschreven, ook dan van de partij zijn. Maar mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan krijgt dat team uiteraard het inschrijfgeld terug. Ook is het nog mogelijk voor nieuwe teams om dan in te schrijven.


Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via estersekwis@gmail.com
Wij hopen dat u begrip kunt opbrengen voor onze beslissing en dat we snel weer een nieuwe datum voor de Esterse Kwis kunnen plannen.

ESTERSE KWIS

De Esterse Kwis wordt georganiseerd door:

Theo van Haren

Jelka Krus

Willy van Schipstal

Geert Loeffen

Marjon Cruysen

Rian van de Ven

Alex van Kraaij

Edwin van Kraaij