Wil jij wonen in Escharen, Gassel, Grave of Velp?

Kom dan op dinsdagavond 2 november a.s. naar het theater van de Bonskazerne in Grave!
Ben je op zoek naar een woning of ben je geïnteresseerd in het thema wonen? In het kader van de themaweek “Wonen in het Land van Cuijk” organiseert het CDA Land van Cuijk op 2 november in het theater van de Generaal de Bonskazerne aan de Generaal de Bonsweg 1 in Velp een bijeenkomst over wonen in Grave.
Iedereen is daarbij welkom!
Interessante sprekers zullen verschillende thema’s aan bod laten komen.
Doel van de avond
Grave staat niet stil. Er wordt op verschillende plekken gebouwd, maar de vraag is vooralsnog groter dan het aanbod. Dit maakt dat niet iedereen aan een passende woning kan komen. Maar er zijn kansen en ontwikkelingen. Op 2 november laten we je zien waar wij denken dat er kansen liggen in Grave. Zorg dat je erbij bent en deel je wensen en gedachten.
Aanwezige partijen
Op deze avond word je welkom geheten in de historische theaterzaal van de Generaal de Bonskazerne. De Stichting Boei presenteert de plannen voor de ontwikkeling van de kazerne.
Daarnaast zal Anita Klomp van WOON Makelaars Grave de huidige woonmarktsituatie uiteenzetten en zullen CDA Tweede Kamerlid Inge van Dijk, CDA lijsttrekker Bouke de Bruin en het Graafse CDA kandidaat-raadslid Ben Peters het thema wonen, ieder vanuit hun eigen perspectief, bespreken.
Het programma start om 19.30u en duurt tot uiterlijk 22.00u. De zaal is open vanaf 19.00u.
Je hoeft je niet aan te melden: let wel op je CoronaCheck!
De koffie staat klaar!